Ondersteunen

Samen: groeien en bloeien

Mijn visie begint met samen, want ik kan dit niet alleen!

God roept ons op om samen Hem te kennen, maar ook om Hem samen bekend te maken. “Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken.” (De grote Opdracht). God heeft ons allemaal gezaaid op de plek waar wij mogen dienen, de één door te helpen in de gemeente, de ander met het verspreiden van het evangelie, weer een ander om uitgezonden te worden en weer anderen die dit mogelijk maken. Dit betekent niet dat het ene het andere uitsluit, maar ik geloof wel dat God voor ons allemaal hierin een taak heeft gegeven. We kunnen dit namelijk alleen samen, samen Hem kennen en Hem bekend maken.  

God heeft ons allemaal ergens gezaaid met een reden en met een taak, ik geloof dat God mij voor deze en aankomende jaren geroepen heeft om op Heidebeek te dienen. En hiervoor heb ik mensen nodig die mij willen ondersteunen. Ik zou je willen uitnodigen om te investeren in mijn visie en je uit te nodigen in mijn team!  

Financieel

Jeugd met een Opdracht is een non-profit organisatie, waar alle werknemers van giften leven. Doordat ik fulltime zendeling ben, kan ik hiernaast niet werken. Maar we hebben wel vaste lasten zoals boodschappen, huisvesting, verzekering, de zendingsreis en bijscholing. Jeugd met een Opdracht adviseert een richtbedrag van ongeveer €1000,- per maand om rond te kunnen komen. Vaste partners die mij maandelijks financieel willen ondersteunen zijn daarom erg belangrijk, om dit te kunnen realiseren. Daarom zou ik je willen vragen om in gebed te gaan of om erover na te denken of je mij financieel wilt ondersteunen. Als je mij financieel wilt ondersteunen, kijk dan onderaan deze pagina voor meer informatie.

Gebed

De afgelopen jaren heb ik mogen zien en ervaren hoe krachtig en belangrijk gebed is. Gebed is ons krachtigste wapen; in gebed mogen we bij God komen. Het werk dat ik doe is niet altijd makkelijk, er kan ook geestelijke strijd bij komen kijken. Daarom heb ik graag een groep mensen biddend om mij heen. Als wij bidden, zal God luisteren! Zou je ervoor willen bidden en over na willen denken om een gebedspartner te worden? In mijn nieuwsbrieven zal ik gebedspunten delen en wanneer je een gebedspartner wordt zal het soms ook kunnen voorkomen dat ik je een apart berichtje stuur. Wanneer je een gebedspartner wilt zijn, stuur dan een berichtje!  

Praktisch

Het kan soms ook voor komen dat ik praktische hulp ergens voor nodig heb om dit werk te kunnen doen. Wanneer ik bijvoorbeeld iets wil organiseren of er moet iets gebeuren waarin ik zelf niet veel ervaring heb. We hebben allemaal kwaliteiten van God gekregen, ik zou je daarom willen vragen of je wilt bidden en nadenken over hoe je mij praktisch zou kunnen ondersteunen. Voor nu ben ik nog opzoek naar: iemand die aanspreekpunt wil zijn in mijn kerk. Als je enthousiast bent geworden en een idee hebt waar je mij mee kan of wil helpen, stuur dan een berichtje!            

Voor vragen, meer informatie of aanmelding stuur dan een berichtje naar 06-40954009 of een mailtje naar lindacourtz@gmail.com

Wil je mij financieel ondersteunen?

Het is voor mij erg fijn om maandelijkse financiële partners te hebben. Een eenmalige gift kan natuurlijk ook. Ik kom graag persoonlijk bij je langs om meer uitleg te kunnen geven over wat ik precies doe en wat erbij komt kijken. Wanneer je mij financieel wilt ondersteunen kan dit op twee manieren. Je kan het geld overmaken naar mijn kerk, zij hebben een ANBI status en dit kan weer een belastingvoordeel opleveren bij de belastingaangifte. Je kan het geld overmaken naar: 

Bank Hervormde kerk Zuidwolde:  
t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente
NL67 RABO 0376 2064 62 
Beschrijving: Ondersteuning Linda Courtz (geef hierbij aan of je maandelijks of eenmalig wilt geven)

Of wanneer je het liever gelijk aan mij wilt overmaken, dan kan je het geld overmaken naar mijn persoonlijke rekening of het open betaalverzoek (alleen eenmalige gift) gebruiken. Helaas is dit niet belasting aftrekbaar.

Bank persoonlijk:
t.n.v. L. J. Courtz 
NL30 RABO 0376 2892 87

Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM