Mijn visie

Samen: groeien en bloeien

'Het is mijn missie om samen met God anderen te bemoedigen en inspireren om te groeien en bloeien in hun relatie met God.'

Ik vind het beeld van een zonnebloem altijd erg mooi. De lange dikke stengel met de prachtige bloemknop die met de zon meedraait: hij draait zijn ‘gezicht’ naar de zon. Wanneer er ergens een zonnebloem groeit, trekt dit de aandacht en fleurt het de omgeving op. Zonnebloemen roepen typisch een gevoel van vrolijkheid op. Zonnebloemen hebben volle zon en een rijke, goed gedraineerde grond nodig om hun maximale hoogte te bereiken. 

Waarom past dit beeld nou zo mooi bij mijn missie? God heeft ons gezaaid zodat we diep mogen gaan wortelen en uiteindelijk vruchten mogen dragen, om te vermenigvuldigen. Ook als wij willen groeien hebben we de juiste omstandigheden nodig. En hier wil ik graag aan meehelpen, door samen met God een vruchtbare grond te bieden om de studenten ‘water’ te geven. Door ze te bemoedigen en te inspireren.

God heeft ons gezaaid op de plek waar we mogen zijn en voor deze en de aankomende jaren is dat voor mij op Heidebeek. Ik word enthousiast om anderen te helpen ontdekken wie God is en dat Hij een persoonlijke relatie met ons wil hebben. God wil ons gebruiken en Hij kan naast iemand staan, omdat jij naast die persoon staat, Hij wil en kan door ons heen werken. Het gaat niet om wie voor de grond zorgt, wie water geeft maar om God, want Hij doet groeien. Zijn stralen leiden tot bloeien! Wij mogen groeien om dichter naar Hem te bloeien. Wij mogen met onze ‘bloemknop’ op Hem gericht blijven, hierdoor te groeien en vruchtbaar te zijn!

Benieuwd geworden naar Heidebeek en wat ik hier mag doen?

Ga dan naar de volgende pagina:

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Elke paar maanden stuur ik een nieuwsbrief rond via de mail. Als je het leuk vindt om mij te volgen vul dan het aanmeldingsformulier in via onderstaande knop!

Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM