Mijn verhaal

Hey ik ben Linda!

Mijn naam is Linda Courtz en ik ben 23 jaar. Sinds augustus 2022 werk ik fulltime als zendeling en begeleid ik studenten die een discipelschap training school doen bij Jeugd met een Opdracht Heidebeek. Maar hoe ben ik hier gekomen?

Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin en mijn ouders namen mij altijd mee naar de kerk. Vanaf mijn 18e mocht ik zelf beslissen of ik wel of niet meeging. Ik bleef nieuwsgierig naar God en ik had veel vragen. Daarom bezocht ik verschillende kerken, conferenties en heb ik een cursus bij mijn kerk gedaan.

Na het afronden van mijn opleiding (leerkracht basisonderwijs), startte in september 2021 mijn DTS. In 6 maanden heb ik zo ontzettend veel geleerd. Mijn relatie met God is helemaal op de kop gezet. Ik heb mogen ervaren en leren dat een relatie van twee kanten komt. Dit geldt ook voor onze relatie met God. Hij wil ook tot ons spreken en ons leiden. Ook heb ik veel mogen genieten van het uitreiken naar en bemoedigen van anderen.

De kerk was en is voor mij een plek waar ik altijd naar terug kan komen. Hier heb ik mijn fundament gekregen. Mijn nieuwsgierigheid bleef groeien en ik was bijna klaar met mijn studie. Daarom besloot ik om naar christelijke opties te kijken en hier stond een DTS (discipelschap training school) ook tussen. Op het moment van lezen sprak God dat dit de juiste stap voor mij was. 

Na mijn DTS lag de wereld letterlijk voor mij open en had ik zelf al verschillende opties bedacht. Maar God sprak duidelijk over mijn volgende stap: werken op Heidebeek. Dit was anders dan ik had verwacht, want ik zei altijd dat ik ver weg zou gaan. Maar voor nu heb ik het idee dat God mij hier wil gebruiken en inzetten. Wanneer wij beschikbaar zijn en Hem de ruimte geven om te spreken, kan je volgende stap er heel anders uit zien. Misschien anders dan je zelf had bedacht, met nieuwe uitdagingen, maar ook met nieuwe mogelijkheden.

God heeft een bepaald verlangen in mij gelegd, wil je hier meer over weten?

Ga dan naar de volgende pagina:

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Elke paar maanden stuur ik een nieuwsbrief rond via de mail. Als je het leuk vindt om mij te volgen vul dan het aanmeldingsformulier in via onderstaande knop!

Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM